Tuesday, January 23, 2007

2 месеца


Ебаси. Станаха 2 месеца от както нищо не съм писал в тоя блог. Няколко пъти почвах да пиша нещо, но или бях прекъсван от нещо или написаното беше много тъпо. И няма от какво да се оплаквам. Хубаво си ми е. Пък и какво ново да кажа на хората... повечето хора които четат тук знаят как е в България. Няма какво толкова да се каже... общоизвестно е че България е най-хубавата държава (поне все още не съм открил по-хубава). Само дето ми се иска повече хора да осъзнават колко ни е хубава държавичката. С времето и това ще стане. Аз съм оптимист. Имаше разни коментари от предни постове от типа на "ще видиш ти колко е гадно в България, ще се върнеш в Америка, то с детски спомени не се живее..." и прочие. За сега всичко ми се струва супер. Вече съм си в Русе 4 месеца. Хапвам си банички, пия си биричка, и ... абе баничките са страшно нещо. Дори без да се броят другите преимущества на България мога да кажа че само заради тях си струваше да се върна в България. В скоро време се отдавам на биричка с приятели (обикновено не повече от 4), билярд, баскет, и все по рядко на снимане.
Мисля си да си намеря гадже ама като че ли не правя нищо по въпроса. Все пак се регистрирах в русенци.ком. Лошото е че средната възраст в тоя сайт е 15 години. А пък и нещо не ми върви в сайтовете за запознанства. Да си призная ако пиша на някого, предпочитам да ми отговорят :). Ден след като се регистрирах за сайта, получих мейл че не са ми приети снимките. Оказа се че изглеждали прекалено професионални и администратора не повярвал че наистина съм аз. Е убедих го след като му показах снимките си в http://akartchinski79.zoto.com
Междудругото се запознах в чата и с главния редактор на плейбой (в България естествено :). Поиска да напиша 2 статии за списанието. Написах ги. Едната даже е в януарския брой с тризначките. Малко ме е съмнявал някоя да я е чел, но все пак. Други статии в плейбой не знам дали ще има. Ще видим. Щеше ми се да поснимам някой модел покрай запознанството си с главния редактор ама лошото е че в Русе не са много моделките. Ако има желаещи моделки които да четат това... обаждайте се.
Друго друго... няма сняг и съответно не мога да покарам сноуборда. Дано следващата зима да завали сняг.
Друго друго... вече живота ми в Америка ми се струва като един сън. Нещо което може би не се е случило. струва ми се че и забравям да говоря английски. Добре че чета някои работи на английски в нета.
Друго друго... май няма.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.