Monday, May 16, 2005

Виновници



Един от главните виновници за телосложението на американците са сателитните чинии. Имайки предвид малкото свободно време което остава на човек тук, ще се учудите колко време той прекарва пред телевизора. В един филм бяха споменали че средния американец гледа приблизително 4 часа телевизия на ден - не знам дали това е вярно, но ми се струва че е.
Предаванията са стигнали такава степен каквато имат McDonalds в храненето - junk (един от другите главни виновници). Телевизията е толкова фалшива и вредна колкото един Big Mac. Всяка една емоция която човек би трябвало да изпита в реалния живот може да бъде намерена в лесна за консумиране форма в някое предаване. Можеш да се смееш, да плачеш, да се уплашиш, да съжаляваш без да ставаш от своя LA-Z-Boy. Най-развития мускул на повечето американци се крие в десния палец.
Телевизията също така е полезна за държавната икономика. По нея дават реклами който са пълни с актьори-специалисти които знаят по-добре от теб какво ти трябва, за какво ти трябва, и кога ти трябва. Иначе кой ще ти кажв как аджеба да похарчиш всичките тия пари които си изработил преди да седнеш в своя LA-Z-Boy. Всъщност целта е да се елиминира каквото и да било време в което човек да може да установи че тоя цикъл от изкарване и харчене на пари е безсмислен. Всички гонят един фалшив стандарт за живот създаден от телевизията. Никой не се наслаждава на нищо защото живее в непрекъснатото преследване на Американската Мечта.

В следващия пост смятам да опиша тревоопазването.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

а по телевизията ти подсказват и кога е смешно, да не пропуснеш случайно и току виж не си се засмял, тъпото е че това е от България. Но модела вече така се е просмукал в телевизиите че е отврат.След 2 през ноща можеш да попаднеш на нещо различно от тъпи филми и игри където "малко залагаш и мноого печелиш".Изобщо тъпите зрелища са обсебили 90% от времето.

2:37 PM  
Blogger aquarius said...

ama kakuv e toq dish na dish network??? directv FOREVER!!! :>

6:23 AM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.