Friday, January 20, 2006

Бар



Тъкмо се върнах от един бар. Голяма тъпотия беше. То обикновено преживяването е такова каквото си го направищ. Това че е било тъпо, сигурно е по моя вина. Ходихме в един бар който е бар/боулинг зала. Бяхме аз, съквартиранта Шон, Майк и жена му Лорен. Там се видяхме с гаджето на съквартиранта - Тина. Влизаме в заведението. Има хора тук таме, но са малко. Повечето хора бяха над 35 май. На джукбокса се чуват някакви резачки... класически рок някакъв (да речем Линърд Скинърд). След това Гънс енд Роузис. После кънтри. Музиката няма да е наричам ужасна защото и аз съм слушал Гънс преди време... но пък неподходяща за заведение според мен. Но все пак клиентите си избират музиката, така че това им се е слушало. Имаше 3 билярдни маси. Поръчахме си питиета, което веднагически предизвиква "Може ли да си покажете ID-то" (шофьорска книжка обикновено... която доказва че си над 21 години и ти е разрешено да пиеш). Сигурно още приличам на под 21 години. Показах си охайовската шофьорска книжка. Барманката (която е на около 40... тя май беше и готвачка) я поглежда. Връща я и вече може да си поръчваме алкохол. Аз съм на бира (както винаги). След това поисках да ми дадат $2 доалара на qurters (монети от 25 цента) за да може да играем билярд. В Америка не помня да съм виждал билярдна маса с жетони... вместо жетони обикновено се слагат по 3 quarters. Играх със съквартиранта 2 билярда, но без много желание. Шон и Лорен си поръчаха barbeque wings (пилешки крилца с барбекю сос), пържени кашкавалчета някакви и jalapeno poppers (това няма да го обяснявам какво е защото едва ли си струва). Разговора включваше нормалните теми - работа, за какво са скарали оня ден Майк и Лорен, и в кой бар да се отиде след като си довършим питиетата. Аз гледах скучно и безучастно през повечето време. Както е тръгнало нашето ходене по баровете... така и ще завърши - в не цветущо настроение. Казах им да ме оставят вкъщи по пътя към следващото заведение. Казах им че ще гледам порно из интернет и ще пиша нещо в блога си и за това искам да си ходя. Посмяха се на шегичката малко. И така... оставиха ме вкъщи преди малко.
Като се замисля, може би това да си прекара добре човек по разни заведения, зависи от това колко жени/момичета има там.
И съвсем не по темата....
Миналия петък ми се сбъдна една малка мечта. Гаджето на един познат реши да ми позира за една фотосесия. Някои от снимките бяха сполучливи. Интересно преживяване е да си фотограф и да снимаш някоя красавица. Може би защото диктуваш кое как:
- погледни към прозореца
- мръдни си левия крак по надясно
- завърти се още малко
... "така добре ли е?" - "да, идеално... задръж така". Аз се държах много професионално разбира се. Хубавото е че на девойката й харесаха снимките. Няма да е лошо да се намери още някоя девойка която да снимам. Ако си намеря girlfriend, може би нея ще мога да снимам по цял ден... де късмет.

8 Comments:

Blogger Dimitar Vesselinov said...

Myspace.com

3:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Странно е, че такова симпатично и интелигентно момче като тебе е все още само. Пожелавам ти скоро време да си намериш приятелка!

4:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Момичетата харесват хубавите снимки и хубавите фотографи. Ако правиш хубави снимки, може да ти излезе име и да почнат сами да те търсят. Пожелавам ти го! А снимката на момичето е много хубава! Браво на тебе!

5:37 AM  
Blogger Inks said...

Сашо, ако това е една от хубавите снимки, язък за изгубеното време... Косата хич не изглежда добре, и осветлението не е както трябва и се получават гадни сенки във фона, а и шапката хвърля сянка върху лицето. На пръв поглед това, а после може да се позстарая и за повече критики ;)

6:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Важното е да си се забавлявал докато си правил снимките. Според мен самият процес е по-важен, отколкото крайния резултат. Стига да не искаш да си намериш работа като фотограф :-)
А по отношение на прекарването в баровете - и от други места съм чувал мнението, че е важно да има повечко женско присъствие, но съм виждал (и присъствал) на добре забавляващи се изцяло мъжки компании. А иначе имам близък приятел, който си хвана страхотно гадже в дискотеката. Вярно, нашенска дискотека, но едва ли отвъд океана са толкова по-различни. Така че: горе главата и продължавай да опитваш ;-)

8:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Стискам палци да снимаш своя приятелка колкото се може по-скоро! :-)

6:24 PM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ Или
здрасти
@ Димитър Веселинов
Аз
Това го имам повече от месец :)
@ анонимус
Мерси
@ елена
Още по мерси :)
@ Ванина
Оказва се че имаш не само "завидни" лингвистични способности, но и "завидни" фотографски. Будиш лудо възхищение в мен.
@ Ричи
все ще го оправим... не съм се притеснил... но мерси за подкрепата.
@ Григор
благодаря за подкрепата :))

4:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

@Сашо:
Не знам дали си имал пред вид друга Елена, но аз коментар на тези тема не бях правила.
Но сега ще ти кажа, че е крайно време да почнеш да действаш по въпроса за гаджето.

5:51 PM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.