Sunday, November 27, 2005

Стрийптиз


Днес за първи път отидох на стрийптиз бар в Америка. Въперки че съм тук от толкова години, до сега не бях ходил. Отидох защото беше родженния ден на един познат и просто цялата компания се запъти натам. Влизам аз в Club 76. Изглеждаше точно като останлите американски барове... Като се изключи това че има няколко девойки които се разхождат по цици. 2 бяха на барплота. Танцуваха. От около общо 10... имаше 2 стриптизьорки които бяха привлекателни долу горе. Останалите... нянаха вид на стритизьорки. Не че съм аз този които може да предцени. Все пак си е лично мнение, но ... имаше хора които им се радваха. Не разрешаваха да се правят снимки в това заведение. Освен че повечето стиптизьорки не бяха привлекателни, клиентелата беше поразяваща... поне за мен. Аз нямам много опит в тия заведения така или иначе. Клиентите бяха разни хора облечени съвсем небрежно... и под небрежно имам предвид по дънки, с някакава рокерска фланелка, шапка идиотка, брадясали, или с дълга коса. Много депресиращо беше... поне за мен. Повечето приличаха на ТИР шофьори. И сигурно бяха. Музиката беше... рок някакъв. Пускаха Гънс енд Роузис, Металика, и други такива... които не ставаха за стипртийз. Няма хип хоп, няма текно.
Смятам няма да отида на стрийптиз бар повече. Просто ми се стуваше едно празно и безсмислено. клиентите бяха 95% мъже... и просто беше жалко. Гледаха с едни такива настървени погледи всичките. Не исках да съм един от тях. Какъв ли е смисъла да си в тия заведения. Усмивките на жените не са искрени... а тогава няма смисъл.
Почувствах се самотен малко. Случва се. Не е за първи път... няма и да е за последен.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Голям залък хапни, голяма дума не казвай. Просто си попаднал на кофти място.
Може да има порнографски стрипийз, но има и такъв, при който става дума преди всичко за красиви тела. Просто заради красотата, която е изваяла природата - както се казва - да си изплакнеш очите :-). Аз толкова време се каня да отида да гледам Максимус /това е българска група за мъжки стриптийз по подобие на Чипъндейлс - ако не се лъжа, така беше името/ и все не го правя, а мои приятелки казват, че било страшно забавно. За тези момчета съм чувала, че си имат други професии, а с това само се забавлялват. Тогава предполагам - усещането със сигурносте много по-различно :-)

8:55 AM  
Blogger Inks said...

Хм, хм, хм... Изненадана съм от откритието, че 95% от публиката е била мъжка - по принцип ние жените много обичаме да гледаме как евтини стриптизьорки размахват цици и задници... Ама може в Америка жените да не са толкова еманципирани, знам ли. В крайна сметка различна култура е това.

9:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

hahahahaha...ludnica e da si tanciorka-az pak 6te kaja i se izkarvat ebati parite....a za Maximus,estestveno-ne rabotiat ni6to drugo!Smiah smiah....

9:33 AM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.