Monday, December 17, 2007

?!


В последно време нямам време да осъзная какво ми се случва. Нямам време да преценя това което правя добре ли е, зле ли е, има ли смисъл, няма ли. Ще трябва да се спра за малко и да се уталожат нещата.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Почивката по Коледа и Нова година сигурно е добра идея.
Слез за малко от хамстерската въртележка и дано нещата си дойдат по местата!
itilien

2:39 AM  
Blogger gogo kehayov said...

снимката е мног яка, поздрави.

5:15 AM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ itilien
Ще сляза за малко от въртележката сега по празниците. Но ми се струва че ще трябва да се ориентирам към някоя по-бавно въртяща се въртележка :)
@ horhe
Най-много се кефя когато имам коментар от теб относно снимките :)

3:37 AM  
Blogger Zhivko said...

хехе, човек като ти чета блога от начало направо виждам себе си. Разликата е, че живях в Америка 3 години, после се върнах и живях 3 години в България и сега пак съм тук за да уча. На 18 съм и наистина споделям всичко което си написал от моите възгледи за USA и България.

9:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

kato te kefi da se nari4a6 bulgarin,kvo po diavolite pravi6 v USA.ei,zaradi takiva selianduri deto ne oceniavat kvo e USA,ne mogat hora koito naistina obi4at USA da budat tam.vru6taite se v skapanata bg,tuk e mnogo hubavo

4:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

vie nemojete da ocenite kvo e USA.ivseki put burzate da se priberete na selo v bg.toz stoial 3 godini,onia stoial 5 godini.Abe hora,tova da ne vie kazarma 4e broite kolko ste stoiali.Vie vsi4ki triabva da otidete v Anadola,tam nai mnogo 6te vi haresa.

4:28 AM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.