Friday, June 15, 2007

Не мъж, а изрод!


И преди съм получавал заядливи коментари, но в последните няколко дни в коментарите на "Заколих Иванка" получих заплахи:
Anonymous said...
Убиец.
Anonymous said...
Дришняр, ако ми паднеш пукам ти тъпата глава с тупаници преди да си се сетил за какъвто и да било нож. Станал си мъж на баба ти вулвата заспала................
Anonymous said...
Повръща ми се от такива като тебе... Ето затова трябва да се чете блога ти! Четете братя българи и дано някой ден мъничко се отвратите от нашия селски бит и психология. Да заколиш прасе не те прави мъж, а изрод! Съжалявам те!


Хем ми се иска да отговарям на такива коментари, хем знам че няма смисъл. И се чудя дали ако се видя с автора на тия коментари, пак би я имало тая агресия. Може би единствения начин да разбера е да се видим.
Ако автора на тия коментари чете това, свържи се с мен по ICQ (номера ми е 329346266) или прати мейл на akartchinski79(маймунско А)yahoo.com
Ще си уредим една среща и ще поприказваме. Може да пием по една бира. Случва ми се да пътувам от време на време, така че ако не си в Русе - пак може да се видим някак.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.