Sunday, April 23, 2006

Пътешественик


Какъв пътешественик съм се изкарал на тази снимка :). Всъщност хубаво е когато минаваш от тук таме, наблюдавайки заобикалящите те неща... ставаш им свидетел, щракваш снимка (със или без фотоапарат), интерпретираш някакси това което си видял и... продължаваш напред. Ако не напред, може и настрани (то кой ли може да каже коя посока точно е напред). Може и назад даже, но май е по-добре да не стоиш на едно място дълго време. някой път научаваш нещо от видяното и преживяното, понякога не. Важното е че страха от живота бяга все по надалече. Дано само да не излезе нещо или някой който да ме спре на едно място.
Днес разглеждах едно списание със забележителности по света. Иска ми се да пътешествам. И до там ще стигна :). Може би както БТС (Българския туристически съюз) има 100 обекта от които може да събереш печати... трябва да има и такива по света. Дали има Световен Туристически Съюз? Ако има, от къде да си взема туристическа книжка?
ПП Днеска си сготвих спанак с ориз. То бива да е толкова лесно ама чак пък толкова. Добре че е сестрата да ме светне как става :)

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Reziumeto ti e izteklo :)

11:09 AM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ anonymous
Дай си пощата. Ще ти го пратя.

12:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Снимката ми харесва много.

3:04 PM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ Xio
това означава много от устата на уеб дизайнер :)

11:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Като някой ми каже така, все още се объщам, данеби да говорят на друг :-) Но да, някои от снимките ти ми харесват много.

5:56 PM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ xio
радвам се че ти харесват... аз за снимки мога да плямпам много :)
ако имаш критики или предложения, ще се радвам и тях да чуя.

6:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

Мисля, че независимо от правилата, всеки възприема различно. Аз самата се уча.. защото, струва ми се, това е преди всичко учене да виждаш... да забелязваш. Погледни www.thenarrative.net - my personal teacher :-)

6:50 PM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

"това е преди всичко учене да виждаш... да забелязваш."
май наистина е така. в тоя случай много хора май трябва да се захванат с фотография :)

7:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Те и го правят. Но дали това им помага да виждат по-добре... Сетих се за един много стар анимационен филм на Анри Кулев - "Кой вижда по-надалече".. Не искам да съм редовния песимист, който съм. Надявам се, че създавайки нещо, хората се и учат да виждат.

10:09 AM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.