Saturday, August 26, 2006

Тъпа снимка и блус


Днес успях да осъществя мечтата си да яздя кон. Като ми липсва модел да снимам... ето какви глупости ми идват на акъла.
Сменяме темата... бившия ми учител по китара - Кевин е в някаква блус група сега. Та вчера ходих да гледам тяхното шоу в един много застрелян бар. Нямаше много хора. Обичайната обстановка. Билярд, овален барплот, 17 мъже и 2 жени. Входната врата сигурно е на 30 години... както и повечето неща в самия бар. Типичния охайовски бар. Това което групата свири... не беше точно блус. Песните бяха ставнително бързи и динамични... но имаше няколко страшни бавни блус парчета който си заслужаваха 35минутното шофиране. Кевин направо омагьосваше китарата. Останалите хора от групата бяха доста зле. Общо взето се изкефих. Музиката на живо си е хубаво нещо. Аз бях сам на масата точно пред тонколоните на сцената. Сам защото... едни сериозни приятели си имам... да се гръмнеш. Хем се бяхме разбрали предишния ден да дойдат. Но това е друга тема. Пих 2-3 бири (чашите бяха пластмасови но имитираха стъклени). По едно време даже си поръчах един хамбургер с пържени картофки. Поприказвах си с Кевин през почивките. Той е печен ама неизвестно защо понякога разговорите ни са накъсани и малко конфузни. Щели да свирят в неделя някъде си, но аз няма да мога да отида защото работя в неделя. Каза че другия месец пак щели да свирят в тая дупка. Пак ще дойда. И ще си взема и фотоапарата... срамота е че не го взех вчера. Мислех си че ще е прекалено тъмно, но пък то имаше достатъчно осветление на сцената.
Като гледам... тоя блог отива по дяволите :)

5 Comments:

Blogger Inks said...

Снимката е добра като концепция - мъжете и техните играчаки, хаха, а и цветовете са много приятни, но композицията малко дразни - празното пространство на предния план е твърде голямо. От друга страна, така работи за композицията, но можеше да е малко по-балансирана.

3:25 AM  
Blogger Nedko said...

идеята за снимката рулз

реализацията малко куца, както каза ванина заради липсата на въздух над главата ти

блога рулз, сега остана да те обземат и мрачни настроения.. ама така е човек като слуша блус :)

4:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

Хм... понеже от няколко дни се мотая тук, реших че все пак е редно да си призная, а и да покоментирам малко де :)))

По принцип не съм голям фен на блоговете - този е едва третият, който изчитам, но със съществената разлика, че авторите на другите два са ми приятели :) Държа да ти кажа, че ми беше изключително интересно в твоя блог :) Вчера цял ден четох в работно време, така че ако ме уволнят ще тежа на твоята съвест :Р

Та значи ето малко мои коментари накуп:
1. Ура! Още някой, който не яде пуканки в киното! Вече останаха толкова малко такива хора, че се радвам на всеки :)
2. Бира. Опитай наливна Staropramen! Най-добре в Прага :) Много по-добра е от Pilsner Urquell
3. Банани :) И аз ги ям в посока към дръжката. Освен това ми се струва, че всички маймуни, които съм виждала ги ядат по този начин, а те все пак са професионалисти :)))
4. Компютри+работа+България Доколкото разбирам си си намерил вече работа, но все пак да отбележа едно мое лично наблюдение: Работа за компютърджии в БГ има. Поне в София де :) Може би това е причината търсенето в САЩ да е позамряло - много големи фирми наемат хора тук, на които плащат добри за нашите стандарти заплати, но все пак доста по-малки от тези, които се плащат на запад.
5. Телевизия. И в БГ е ужасна :) глупави предавания, депресарски новини, ужасни реклами... а за риалити шоутата просто нямам думи! Добре че почти нямам телевизор :)
6. Музика. Четейки блога ти стигнах до заключението, че явно в повечето американски заведения звучи рок. Ето нещо, за което мога да завиждам на американците :)
7. Книжарниците. Те са ми другият повод за завист :)

Със сигурност исках да кажа още нещо, ама забравих какво :)

Хайде, усмихнат ден!

Поздрави,
Димс :)

11:20 AM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

@ Ванина
пространството под снимката сметнах е добре за композицията защото иначе би била обичайната скучна композиция. Единственото което не ми харесва е че шапката е съвсем леко отрязана... ако беше цяла щеше да е супер.
@ Недко
Само бели настроения напоследък :)
@ Димс
ти щом си чел и за пуканките... бая време си изхабил да четеш на работа :). Дали ще ми тежиш на съвеста ако те уволнят е малко спорно на тоя етап :)
Иначе Staropramen съм опитвал само в бутилка (в България). Ще опитам наливната ако ми се отдаде възможност. А до Прага наистина бих искал да отида. Сестра ми е родена там... освен това съм чувал че е ужасно красив град.
Телевизия и в България няма да гледам.
Не са много нещата които ми се иска да са в американски стил в България... но бих се радвал ако има подобни книжарници.
Приятен ден и на теб

11:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Има вече и големи книжарници в България. Например Хеликон в бившето кино Витоша.

9:26 AM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.