Thursday, June 30, 2005

Links и музикаЕмо и Lemon имат links към моя блог. За което им благодаря. Моля ако четете моя блог, имате собствен, и ако нямате нищо против, да сложите един линк към моя. Ideally бихте оставили и коментар с URL-а на вашата страница/блог. На всеки му е приятно като види, че му четат блога.

Lemon беше споменала за музика.
Аз по принцип не слушам прекалено извратена музика но съм фен на Yeah Yeah Yeahs. Имам техния албум Fever to Tell и е супер според мен. На повечето хора едва ли ще хареса но все пак. Песен която мога да препоръчам от албума е Date with the night.
Също така съм фен на Fiona Apple. От първия й албум харесвам песента Shadowboxer (също Sleep to dream, и Criminal). От втория On the bound, To your love, и Limp.
Но въпреки че гореспоменатата музика е alternative, аз най-много си тача блуса. BB King, Albert King, John Lee Hooker, Muddy Waters, и още много. Най-обичам да слушам блус като съм на маса и пия Загорка с приятели. Малко хора оценяват този стил музика обаче. Както си знаем ние с моя човек Ганчев - това е музика за хора "над нещата".
Чалга не обичам. Не че се правя на интересен, но никога не ми е допадала (всъщност ако съм в много нетрезво състояние и с подходяща компания, единствено тогава).

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Сложих линче при мене :) Keep goin'. Интересно е!

4:18 PM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

Gracias. Продължавам... какво друго ми остава да правя. И аз ще те прибавя.

6:08 PM  
Blogger Emo said...

Бъди сигурен, че не се правищ на интересен, като кажеш, че не слушаш чалга :) Напротив :) Чувал ли си българска чалга в щатите? Защото тук от време на време чувам и то от минаващи коли по улиците..

6:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

Готово, добавих линк! Съжалявам, напоследък не ми остава време за коментари. Пропуснах няколко поста и си разпечатах целия блог :) (тъй като няма RSS- това не е упрек към теб), за да ги прочета докато пътувам. Продължавай да пишеш... с малко реклама "виждам" :) светло бъдеще пред блога. Успех!

7:55 AM  
Blogger Сашо skype: akartchinski79 said...

Венци, мерси. И за линка и за комплимента. И аз ще те добавя линк в моя.
Ако си в ICQ някой път, може да драснеш едно Hi.

1:01 PM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.