Wednesday, February 08, 2006

3 дена



От утре се почва. Няма да пипам компютър 3 дена - четвъртък, петък, и събота. Аз главно си ползвам компютъра да чатя с разни интересни хора, да чета блогове, да прегледам дали има някакви новини в света на фотографията, да си прегледам пощата, понякога преглеждам вестник Стандарт - но обикновено само заглавията. Също така ползвам компютъра за да експериментирам с Фотошоп. Никога не играя компютърни игри... по едно време играех шах в yahoo, но вече и това не правя. Предполагам през тия дни ще готвя, ще отида на обществената пералня да си изпера дрехите, ще отида на кино, ще се опитам да изляза с приятели, ще отида да поиграя баскет, ще отида в библиотеката да видя има ли нещо интересно, може да почна да чета някоя книжка, а може и да си седя на тъмно и да си слушам музика доколкото позволява усилването на касетофончето ми. Не знам защо обичам да седя на тъмно. Даже имам навика да ходя из къщи в тъмното. Харесва ми да се разхождам в тъмното... опипвайки и подпирайки се на разни неща. Както и да е.
Ако ме видите онлайн през тия дни значи съм се провалил в начинанието.

4 Comments:

Blogger skoklyo said...

ОБОЖАВАМ тъмното :)

3:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ако те срещна из мрежата, ще се направя, че не те познавам. :-)Мислех си три дена да те обсъждаме на сайта ти, щом няма да се появяваш, но сигурно можем да измислим и нещо по-добро. :-)Желая ти хубаво време и слънце, за да се порадваш на ИСТИНСКИЯ живот! Приятно прекарване!

4:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Успех :)

1:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hey, I know that you will check your blog for comments (every 3 minutes). So call your friend, going to NY this weekend.

12:20 PM  

Post a Comment

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.